Problémamegoldó Peti haladéktalanul intézkedik! 😵

  Приказа 548,139

Videómánia

Пре 7 месеци

A videóm nem volt sem sértő, sem uszító, ellentétben azokkal a lejárt, képmutató celebekkel és jelentéktelen arcokkal, akik azonosultak a videóban látott szereplővel és magukra vették. Köszönöm, hogy a legviccesebb videómmá tettétek ezt a műalkotást, és ne felejtsetek el feliratkozni. :)
További felháborodnivaló:
rspost.info/first/qp-ypWfEhamrosk/video.html
rspost.info/first/zHO5n2XCXmm8grM/video.html
rspost.info/first/tXq1hX2Zep-Vo7c/video.html
rspost.info/first/2XWWp4DKoHmyk7s/video.html
rspost.info/first/tIWegnaTh3jTmZo/video.html

Коментара
Daniel Amon
Daniel Amon Пре 7 месеци
emiatt a videó miatt van most ekkora hiszti? gyerekek... ebben a videóban semmi gáz nincs, semmi probléma a videóval. a gyerek tényleg elég "különleges", de Dancsó nem tapos a lelkébe, sőt. szerintem a gyerek összepisili magát, h kapott egy kis hype-ot. talán a királynő is gratulál neki..! ez nagyon messze van az alázástól. jó lett.
B Boby
B Boby Пре дан
Adom
szejetem a kubut
szejetem a kubut Пре 3 дана
9l
Zoe Kukta
Zoe Kukta Пре 2 месеца
igazad van
Hun Andor
Hun Andor Пре 2 месеца
Daniel Amon! A következő sorokat a legnagyobb tisztelettel írom neked, és a többi veled egyet értő komment olvasónak. Nyílván valóan nem kell elmondanom, de ha nem lenne világos elmondom: ez az én szubjektív véleményem a témával kapcsolatban. Azzal nincs problémám, hogy Dancsó készít valakiről egy ilyen kaliberű videót. Az már más kérdés, hogy az elkészült tartalom szórakoztató, informatív, és vagy hasznos -e. Szerény véleményem szerint az előbb felsoroltakból kevés érződik Dancsó videóiból az elmúlt években. Viszont nem azt akarom boncolgatni, hogy az elmúlt években merre ment el Dancsó munkássága. Hanem azt, hogy az itt látható tartalomnak a következményei mik. Mivel a videó egyik legfontosabb eleme Peti kifigurázása akár a sétálásának, vagy a kimagasló törvényben lévő jártasságát, beszéd stílusát stb. Mivel azt jól tudjuk, hogy Dancsó videóit nem csak a 17 és 21 évesesek nézik, hanem azok a 11-12 éves gyerekek is, akik még nem sajátították el a kritikus gondolkozást, és emiatt vakon követik Dancsót és spamelik a hozzászólásokban, hogy "Ha én így beszélnék megölném magam" meg ilyen gusztustalan kommenteket. Illetve arról még nem is beszélve, hogy ha ez egy olyan személy, aki még egy községben is él Petivel, akkor már szerencsétlennek nem csak a RSpost-on kell ezt olvasnia, hanem ne adj isten ezt is hallja szemtől- szembe az embertől. Én személy szerint nagyon tisztelem Petit, hogy már ilyen fiatalon próbál tenni a közösségért. Nem hiszem, hogy ezért kikéne figurázni azt ami az ő korosztályában nem megszokott jelenség.
Eszter Kovács
Eszter Kovács Пре 3 месеца
@Senpai Tabby Mert 1 esek túl reagálják a dolgokat 🤣
Kornél Szilágyi
Kornél Szilágyi Пре 5 сати
8:56 levegővételek
Borbála Sallai
Borbála Sallai Пре 6 сати
,,arra szeretném biztatni kórtársaimat, vagy bárki mást is...’’ ezt csak én nem értem? Arra akarja biztatni Petőfit hogy ne csináljon forradalmat hanem indítson szavazást a Facebookon? Vagy a jővő embereinek szeretne üzeni?
Zsolt DVTK
Zsolt DVTK Пре дан
Valóban különleges gyerek, de azért én sajnálom. Gyermekkor nélkül nő fel. Az Anna and the Barbies és Kiss Tibi közös dala jut róla eszembe. "Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni Majd az unokáknak, mikor körbeállnak Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni!"
Kalman Nagy
Kalman Nagy Пре 3 дана
Tesómnak volt az osztálytársa😘✌️
Bence Diplod
Bence Diplod Пре 3 дана
Lol hát ezt nem letörölted?
PUHA
PUHA Пре 4 дана
Ez tipikusan aza gyerek akit mindenki megakar verni csak azért mert létezik!
PUHA
PUHA Пре 3 дана
@Károlyné Illés Maradjon a nyugdíjas clubnál!
Károlyné Illés
Károlyné Illés Пре 3 дана
Nem vagy valami vicces
Aranka Molnár
Aranka Molnár Пре 4 дана
Eléggé szokatlan, hogy egy 14 éves gyerek így beszéljen és ezek a témák iránt érdeklődjön. Én is 14 vagyok, de csak olvasni, animézni meg enni szeretek. 😁+a temérdek könyvből nyilván én is tudok választékosan fogalmazni, de azért ez kicsit túlzás😅😃
Dusán Fehér
Dusán Fehér Пре 5 дана
Az a levegővétel 🤣🤣🤣
Bence Diplod
Bence Diplod Пре 3 дана
@Károlyné Illés ő nevét rajta egyedül
Károlyné Illés
Károlyné Illés Пре 3 дана
És ezen mia vicces ?
Áron Timóteus Szabó
Áron Timóteus Szabó Пре 5 дана
6:48 ahhoz tanulni is kéne fiam nem csak intézkedni meg játszani a fontos embert.
Krisztina Kutassy
Krisztina Kutassy Пре 5 дана
All-másfüszíttö- - konn-di👍👍👍👏👏👏👏👌👌👌👌👌
farkas gabor
farkas gabor Пре 5 дана
Csak a Legenyes!!!
Robert Mozer
Robert Mozer Пре 5 дана
Idegesito ez a gyerek
Bence Diplod
Bence Diplod Пре 3 дана
Te is elég idegesítő lehetsz
Árpád Dudás
Árpád Dudás Пре 6 дана
Szerintem ez a videó nem kritizálja,bullingolja a kisebb Petit,szóval nem értem a felháborodást meg a hisztit! Inkább csak értelmetlen volt ezt elkészíteni mert nem túl szórakoztató vagy érdekes... Attól függetlenül volt rosszabb videód is szóval ezt ne vedd sértésnek ez az én szubjektív véleményem!
Krisztián Fekete
Krisztián Fekete Пре 6 дана
Miért szól Buráló gyüjtés a videó elején? :D
Game T
Game T Пре 6 дана
1 mód arra hogy tanulás nélkül okos legyél (Görgess a válaszért👇) ilyen nem létezik szóval Irány tanulni😅😏😉
Ella BGgroupHun
Ella BGgroupHun Пре 7 дана
Szerintem Dancsó többnyire pont arról beszél, hogy a gyerek pár dologban már fejlettebb, mint amilyen ő volt 14 évesen. És nem mond olyan hűűűde goromba dolgokat, csak kicsit kijavítja, terelgeti.
Lénárt Martin
Lénárt Martin Пре 7 дана
Egy videó minél nagyobb felháborodást kelt, annál nagyobb a létjogosultsága, annál jobban kell nyomatni. Nem szeretem a videóidat, mert számomra egyáltalán nem szórakoztatóak, de annak örülök, hogy ezt újból nyilvánossá tetted, és nem hajtasz fejet az elvárások előtt, amik meg akarják mondani, hogy mit szabad tenni vagy mondani és mit nem. Az elvárások ellen minden eszközzel lázadni kell.
Zsolt Nádasdy
Zsolt Nádasdy Пре 7 дана
Petikém, ha végigmennél a 84 es főuton egész úton a közútkezelővel telefonálnál
Sz Esik
Sz Esik Пре 8 дана
Peti nem lány? Csak én látom
Sz Esik
Sz Esik Пре 3 дана
@Bence Diplod csak úgy látom mintha
Bence Diplod
Bence Diplod Пре 3 дана
miért lenne lány?
Dávid Pálfi
Dávid Pálfi Пре 8 дана
Ha ezt a gyereket nem vertèk el eddig akkor èn vagyok a miniszterelnök
Horváth Csanád
Horváth Csanád Пре 8 дана
Téged kéne pitypang
Iron Man Gaming
Iron Man Gaming Пре 9 дана
Tanulmányozom a Kommentszekciót.
Marcell Ordasi
Marcell Ordasi Пре 9 дана
14 éves vagyok félig én is ilyen😅
Clams
Clams Пре 9 дана
dislikeolók között kisorsolunk egy humorérzéket
Fluke
Fluke Пре 9 дана
4:30 xddd
Mátyási László
Mátyási László Пре 10 дана
Hát több esze van mint neked. 🙂
arthiewu
arthiewu Пре 10 дана
dancsó petike, ezzel jól mellényúltál. szánalmas vagy.
gyurma. ඞ
gyurma. ඞ Пре 11 дана
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0pT1cs boneS
0pT1cs boneS Пре 12 дана
Amikor 14 évesen BOOMER vagy😂😳
0pT1cs boneS
0pT1cs boneS Пре 4 сата
Azt sem tudod, hogy milyen ember vagyok! Miért mondod, hogy ássam el magam?
Bence Diplod
Bence Diplod Пре 2 дана
@0pT1cs boneS hát tudom rohadt vicceset mondtam ha ha ha🤦🤦, de az igazságot
0pT1cs boneS
0pT1cs boneS Пре 3 дана
🤣🤣🤣
Bence Diplod
Bence Diplod Пре 3 дана
Ahelyett, hogy példát vennél róla, itt boomerezed, helyetted szégyelném és elásnám magam jó mélyre
Domonkos Kovács
Domonkos Kovács Пре 13 дана
szegény srác római jogon nevelkedett........
Trash Hunter
Trash Hunter Пре 13 дана
hhhhhhhhh
FTV Selah
FTV Selah Пре 14 дана
Ez a srac példaértékű, okos, tanult es szokincsben gazdag, nem azt érdemli hogy vicc tárgya legyen, főleg hogy sulis. Remélem nem szekalják az osztálytársai emiatt. Nem szidom Dancsot sem, de azért nem kell bármiből és bárkiből gúnyt űzni. Surolta a határt de nem esett a ló túloldalára. Akik pedig a légzés problémája miatt bántsák, gondoljatok bele, szegény srác nem tehet róla, lehet asztmás vagy valami más légzőszervi betegsége van...ami kicsit sem vicces! Senki sem tökéletes! én tisztelem a srácot!
Adani12345
Adani12345 Пре 4 дана
Abban meg abszolúte igaza van, hogy sikert csak így lehet elérni ebben az országban nálunk ha piaci légy módjára rámenős, lehet ez idegesítő valakinek, de másképp nem lehet, ha kidobják az ajtón visszamászik az ablakon, addig járt a polgármester meg a vasút nyakára is, vélhetően ameddig a sokadik elhajtás után már foglalkoztak is vele, hogy mit is akar, és elérte a célját, másképp nem sikerült volna.
Peter Szentes
Peter Szentes Пре 15 дана
És petike pofátlanul visszatette. Igaz hazavágta ez a videó a csatornáját.
Bonifác Z.
Bonifác Z. Пре 16 дана
Ez minden, csak nem alázás.. az alázás egy külön fogalom. Ez tudjátok mi? Vicces bemutatása egy 14 éves fontoskodo gyereknek. Elhiszem hogy okos, meg tisztelem hogy az ő korában is vannak ilyen emberek akik tesznek az otthonukért, de ne csak azt lássuk hogy Dancsó+14 éves gyerek=megalázás Idióták! 😃 (Tisztelet a kivételeknek)
Just Betti's Thigs
Just Betti's Thigs Пре 18 дана
Nagyobb a gyerek szókincse mint a legtöbb influencernek együttvéve.
PuyoMaster
PuyoMaster Пре 20 дана
Szerintem nem szükséges a bocsánatkérés. Te azt csinálod, amit eddig is csináltál. A többiek csak irigyek, és nem értik. (Jaj, mindjárt jönnek az utálkozók.🍿)
Peter Szentes
Peter Szentes Пре 15 дана
Köszönjük kedves molnárktisztiánkaa, hogy kifejtette kurvahasznos véleményét.
dog hungary
dog hungary Пре 21 дан
Visza töltöted Dancsó szégyelld magad!!!
Palacsinta Torta
Palacsinta Torta Пре 22 дана
4:25 nem mintha annyit ártana a helynek :)
pterks911
pterks911 Пре 23 дана
Lobotómiát szegénynek.😏🤦
Áron Heródek
Áron Heródek Пре сат
Felnőtt emberkénk kajat ilyet kívánsz egy gyereknek? Grat.
ATI
ATI Пре 24 дана
8:34 -nél mi történik a homlokoddal?
ATI
ATI Пре 15 дана
@Peter Szentes hogyha olyan fölösleges akkor minek foglalkozol vele. Tudod nem kell minden kommenttel foglalkozni. És amúgy is, vannak olyan kommentek amik olyasmik hogy: "első,k,haha,kecske,sz*r". nem hinném hogy ez lenne a legfontosabb amivel foglalkozhatnál.
Peter Szentes
Peter Szentes Пре 15 дана
Egy reklâm meg egy olyan dolog amit frleslegesen írsz le
Bálint Németh
Bálint Németh Пре 21 дан
lol észre se vettem
Ful Diszno
Ful Diszno Пре 27 дана
Semmi rosszat nem mondott Peti
Benedek Kiss
Benedek Kiss Пре 27 дана
Nemèrtem hogy mèrt kell ki gunyolni egy tök normális 14èves fiút Meg hogy azèrt szereted a divat bemutatót hogy hátha el esik valaki Gratulálok ezt nem nèztem ki belöled
Károlyné Illés
Károlyné Illés Пре 28 дана
Legyen mán meg az a 17 ezer dislike 😃
two waloff
two waloff Пре 28 дана
6:45" Ő ezt már nem önirőnikusan használja,már rég nem ő ténylegesen ebben él elhiszi és e szerint hozza a döntéseit."
Horváth Boldizsár
Horváth Boldizsár Пре 28 дана
Abszolut igazad van Petikem(Dancso) Ezt a videot csak a fejlett humorerzekkel rendelkezok erthetik... Resspekt
Peter Szentes
Peter Szentes Пре 15 дана
Hejessen îrssz tessa
Tibi Albert
Tibi Albert Пре 28 дана
csak visszakerült:)
Peter Szentes
Peter Szentes Пре 15 дана
Ez miért smyle
Peter Copek
Peter Copek Пре месец
Kedves Peti, sok évvel ezelőtti videoidon te se voltál még olyan jól fésült és trendi. Elég nerdy voltál, nem de? Ennyire ne felejtsd már el, hogy miből indultál. Mellesleg a kis srác valamit akar, tesz a közjóért. Azon kívül, hogy teszed - veszed magad a dinnyéddel ( no queen, no opulence here) te mit adsz a világhoz? Te mivel járulsz hozzá egy jobb világhoz? Remélem önmagad szembeköpése nem fáj túlzottan ;))))
T Attila
T Attila Пре месец
kölyök alkalmanként vagy 2 köbméter levegőt beszív
Bence Tóth
Bence Tóth Пре месец
Nem úgy volt hogy ezt a videót letörölte?
Peter Szentes
Peter Szentes Пре 15 дана
Aztán a csatornája befuccsolt és azért a havi 10 000 ért visszatette
Lily
Lily Пре месец
Most emiatt van ekkora botrány? Miért nem értik az emberek, hogy ez VICC. Dancsó Péter nyílvánvalóan viccnek szánta, mint olyan sok minden mást. Mondta a gyerek, hogy zavarja? Nem, nem mondta. Akkor meg?
Peter Szentes
Peter Szentes Пре 15 дана
Miért nem értik meg az emberek, hogy gyurcsány is csak vicc
Gergelj
Gergelj Пре месец
Most komolyan az a legnagyobb baj hogy nagy levegőt vesz? Szánalmas...
Ákos Domonkos
Ákos Domonkos Пре месец
"A videóm nem volt sem sértő, sem uszító, ellentétben azokkal a lejárt, képmutató celebekkel" - Képmutató celebekkel, mint pl. veled?
Emese Vég
Emese Vég Пре месец
Nem tudom kinek viccesek a tartalmaid.😶
Lajos Zsolt Mészáros
Lajos Zsolt Mészáros Пре месец
Sokadjára nézem ezt a videjót és mindig felmerül bennem a kérdés hogy ez a gyerek normális? Már nem azért de a jogszabály az nem ment meg akárhol pl: faluban a cigányoknál (semmi sertés irántuk), vagy ha a Blahán megtámadnak stb. Szóval szerintem ebből a gyerekből max ügyvéd lesz. Én is 14 éves vagyok és azt se tudom hogy mi a fene leszek ha nagy leszek. Szóval csak azt tudom elképzelni hogy ha mindenütt jogszabályokat fog mondani úgy elverik mint a 21. ( NEM ONLINE BULLYING!!!!)
barnus cz
barnus cz Пре месец
Mintha folyamatosan meg akarna fulladni. Kész a gyerek xd
Big mr
Big mr Пре месец
Sírok 😂
Bius Strausz
Bius Strausz Пре месец
sok volt a kubu Petinek
Nyilas Károly
Nyilas Károly Пре месец
Legalább mostmár nem csak a vasat, de a szalagot is kihúzhatják a beledből ha felnyársalod magad. =D Elvégre az a szalag annyit árul el hogy ott tilos átkelni, a kiálló vasra nem hívja fel a figyelmet. Levágatni mert akkor tényleg biztonságos?? A fenét, az nem olyan látványos! =D De azt a király udvari családnál is élhetne előterjesztéssel, miszerint Almasfuzito-Felkso nem helyes, a másikról hiányzik az irányítószám. Már majdnem teljesen elhittem hogy ezek a borítékok tényleg a királyi udvari családtól származnak, Erzsébet királynő azóta éjt nappallá téve várja eme nemes hazudozó szerelmes leveleit. =( Már a királynő elfogadta 14 éves Petikét a mesterének is, borítékain már csak Master Peternek meri szólítani,fontos az alázat. Amellett a köztársasági elnökös résznél is csak egy félig kitöltött borítékot lenget, majdnem csőbe húzott a kis ravasz! =(
Pál Zsalakovics
Pál Zsalakovics Пре месец
Tényleg?
Költő Józsi
Költő Józsi Пре месец
szegény mit kaphat az Iskolában
Peter Szentes
Peter Szentes Пре 15 дана
Az ilyen kommentek után max 5 öst.
László Rézműves
László Rézműves Пре месец
Énsem értem hogy mit kel hisztizni miatta,ez egy paródia... nyílván ha Dancsó helyeselne, meg ilyesmi valószinűleg nem nézném, de mivel poènos videókat csinál így nézem! Nem védem Dancsót de ez egy paródia nemkel a szívére venni senkinek
ivan bodzsar
ivan bodzsar Пре месец
Ezen volt botrány? 5:46 hatnál senki nem figyelt?
puppiravasz
puppiravasz Пре 2 месеца
almásfüzítőről át kellene költöznöd észak kóreába
sjtostejfölös pringles
sjtostejfölös pringles Пре 2 месеца
El is mondta hogy "tökjó hogy ilyen okos a srác de egy kicsit túl tollja. A sjatkukacoskodást"
Elena Helszky
Elena Helszky Пре 2 месеца
Nekem nem tetszik hogy túl okos. Ebből később még miniszterelnök lesz, aztán lehetünk.🤦🏼‍♀️
Máthé Hunor
Máthé Hunor Пре 2 месеца
De az a Peti úgy beszél,mint egy lány,mondjuk fogszabájzója van
Lajos Zsolt Mészáros
Lajos Zsolt Mészáros Пре месец
Ja hát ennyi évesen (én is 14 vagyok) már a hangjának mutálnia kell
Candrea Marco
Candrea Marco Пре месец
szopol
Sanya YT
Sanya YT Пре 2 месеца
Amugy Dancsónak fúllba igaza van ..... túl tolja a dolgokat......
Nándor Ádám
Nándor Ádám Пре 2 месеца
Én nagyon tisztelem az ilyen embereket akiket ennyi minden érdekel de nem hiszem, hogy 14 évesen ennyire odakéne figyelni mindenre szerintem ez beteges.
OR SI
OR SI Пре 2 месеца
Harry. Poter. 🤓🤓. Boldemlord
Peter YT
Peter YT Пре 2 месеца
XDDD az a gyerek ugy vesz levegőt minden alkalommal, mintha a víz all jött volna fel fél perc fuldoklás után. Amúgy meg mivan abba ha kicsit híres lett? Ha nem akarta ezt akkor minek töltötte fel a videóját? Én megértem a gyerek felét it is, mivel kicsit én is ilyen vagyok/voltam, de attól még nem kellene instant strike ot nyomni erre a videóra like aki egyetért:D
lakatos nelli
lakatos nelli Пре 2 месеца
6:48 - S ezután a honvédelmi minisztéhiumban, vagy egyéb rhendvédelmi szerhveknél szehetnék vezetői pozicióban tevékenykedni
zoltan fekete
zoltan fekete Пре 2 месеца
Fogadjunk hogy ő lessz az új orbán viktor🤣😂🤣 BOOOOOOOMER
Miki Horváth
Miki Horváth Пре 2 месеца
Ezt nem letörölted, mert botrány lett belölle ? (Mármint ez a videó) hogy ne köss bele.
Gyula Fehér
Gyula Fehér Пре 2 месеца
Gratulálok a kis srácnak! Vannak vicces pillanatai a videónak, de azért úgy érzem, hogy méltatlan hozzád , hogy egyben rajta poénkodsz. Ennyi értelem szorulna a hasonló korúak túlnyomó részébe, akkor lehet jobb lenne egy kicsit ez az ország!
Ábel Balogh
Ábel Balogh Пре 3 месеца
Az angol udvarból érkezett levél Almásfüzítő-felső lakcímre érkezett! Botrány!
made max
made max Пре 3 месеца
Először a csávó kalapalja Visza a fogát és utána pofázon a politikáról.
H. Nándor
H. Nándor Пре 3 месеца
6:42 az nehéz elérni
Dávid Albert
Dávid Albert Пре 3 месеца
Nem ugy volt h letorolted?
G. Ligeti
G. Ligeti Пре 3 месеца
Nincs baj ezzel a videoval. Anno sem volt. Aki ismeri a munkásságod, tisztàban van a stílusoddal. Egyáltalán nem bántó, legkevésbé sem alázó a video. A többi youtuber kapta fel a témát, gondolom azért hogy felkapaszkodjanak, nagyobb visszhangot kapjanak.
CLA HUN
CLA HUN Пре 3 месеца
Szerintem sokra fogja vinni a kisrác!
Barnabás Bánfalvi
Barnabás Bánfalvi Пре 3 месеца
Köszi hogy újra kiraktad! Jól meggaszomtad a leírásban (: very goooood Szerintem probléma megoldó peti is röhögött nem hogy megsértődött volna
********
******** Пре 3 месеца
Szájer utánpótlás👌
Béla Végh
Béla Végh Пре 3 месеца
Szegény gyereknek sose lesz nője :D amúgy nagyon aranyos és okos :D
Moos
Moos Пре 3 месеца
Ez csak nekem publikus?
proxy
proxy Пре 3 месеца
Már nem azért de 10 hetes a kiképzés. 1 hét után megdögölne
Bence Barsi
Bence Barsi Пре 3 месеца
Ennyire nincs élete és unatkozik
Bence Barsi
Bence Barsi Пре 3 месеца
Kis stréber
Zétény Kollát
Zétény Kollát Пре 3 месеца
ez hatlmas geci xDDDDDDDd meghaltam xD
Attila Dávid
Attila Dávid Пре 3 месеца
Ott volt a borítékon hogy "Air mail" nem az hogy "Horse mail carriage"
Levy_ _
Levy_ _ Пре 3 месеца
Najó ezzel a videóval tényleg semmi baj nincs
Kitti Tihanyi
Kitti Tihanyi Пре 3 месеца
Ez a gyerek csak engem idegesít????????
Kitti Tihanyi
Kitti Tihanyi Пре 11 дана
@Lajos Zsolt Mészáros 👍🏻👍🏻👍🏻
Lajos Zsolt Mészáros
Lajos Zsolt Mészáros Пре месец
Engem is felbusz
Bálint Bukta
Bálint Bukta Пре 3 месеца
Peti, b*meg, miért nem szeleteled azt a dinnyét??
Kovács Dávid
Kovács Dávid Пре 3 месеца
Újra elérhető a videó! @Videómáni Peti kérlek ne töröld!
TAD 1
TAD 1 Пре 4 месеца
Ez olyan, mint amikor a 10 éves kölök azt mondja, amikor egy felnőttnek köszön, hogy jó napot! A szülők a hibásak, hogy egy ilyen majmot nevelnek a kölkükből!
Ch Tv
Ch Tv Пре 4 месеца
Látom nem sokáig volt privát! De sok ideig bátad
Adipapi77
Adipapi77 Пре 4 месеца
Fiú vagy lány fiú névvel
Eliot's Channel
Eliot's Channel Пре 4 месеца
Azért az durva, hogy egyes '' felnőtt '' emberek nem értik az iróniát és a szarkazmust (amiről gyakorlatilag az egész csatorna szól) :D Továbbá még HA komolyan is gondolta volna a szúrkálódást (mert ez ennél nem több, nem hogy kifigurázás vagy cikizés) akkor is meg van a szíve joga ahhoz, hogy véleményt alkosson. El is mondja, hogy tiszteletre méltó, hogy a kis srác figyel a környezetére, de kajak kicsit túltolja (pláne azzal a vasúti korláttal meg a kátyús úttal). Egyébként más kommentelőknek igaza van, hogy tök jó reklámot kapott a fiú, a község és a környezetvédelem. Nem értem miért lettek ennyire túlérzékenyek az emberek 2020-ra. Eléggé kiábrándító. Amúgy meg ha valakinek nem tetszik miért kell beleugatni és ide kommentelni?! Ha nekem sem tetszik valami, akkor nem nézem meg. SŐT még a saját édesanyja is viccel a kisfiúval és nevetnek EGYÜTT. Remélem Peti sose áll le a tartalomgyártással és figyelmen kívül hagyja a sok gyűlölközőt. EZ CSAK KIBASZOTT IRÓNIA ÉS SZARKAZMUS. Vicc, nevetni kell rajta, ha nem tartod viccesnek az sem baj mert megnézed a videóját és a reklámokat, így ő lesz gazdagabb :'D
Éva Unyi
Éva Unyi Пре 4 месеца
Angol királynő is elírta sírok😂😂😂
Tamii ॐ
Tamii ॐ Пре 4 месеца
Imádom 😁 ebben a videóban semmi sértő nincs! Az anyja reakciója meredekebb, mint az egész videó! 😅
Nagy Zeno
Nagy Zeno Пре 4 месеца
XD mini Sheldon (nem bántásbol)
Elájultam a Csodálatos Hölgyeményektől! 👸
10:54
Videómánia
Приказа 1 мил
Befenyített a Csövesbánat Fárajó
10:46
Videómánia
Приказа 2,3 мил
Megdorgáltak a máltai üzletasszonyok 📷📈
12:53
Videómánia
Приказа 976 хиљ.
Dancsó Péter törli a múltat
07:56
Puzsér Róbert
Приказа 490 хиљ.
Bizarr Régi Reklámok #1
10:11
Videómánia
Приказа 2,4 мил
A 2010-es évek legpacekabb klipjei #1
10:14
Videómánia
Приказа 799 хиљ.
Szétszedték a várost ezek a csibész repperek! 🥃🩸
10:01
Megmutattam őket a csajomnak... nem kellett volna! 😰
08:41
Videómánia
Приказа 610 хиљ.
Aprít a Youtube mesterséfje 👨‍🍳🥚 Videó Info 1
10:02
14 évesen oldja meg a település problémáit
07:29
ATV Magyarország
Приказа 107 хиљ.
A Válogatós Topmodell 👩💲
10:02
Videómánia
Приказа 566 хиљ.
Idegállapotba jöttem a Mónikától!
10:05
Videómánia
Приказа 2,2 мил
DOBRO JUTRO KOMŠIJA (SEZONA 3) - EPIZODA 7
41:32
Dobro Jutro, Komšija
Приказа 259 хиљ.
Trying to enter the world of #shorts
0:37
Sticky
Приказа 45 мил
Kardeşlerim 9. Bölüm
2:23:18
KARDEŞLERİM
Приказа 4,6 мил
TwinsFromRussia latest tiktok #shorts
0:53
웃웃TwinsFromRussia
Приказа 43 мил
Ko Napravi Smešniji TikTok Osvaja 1000€
15:51
Braco Gajić
Приказа 700 хиљ.
Veče sa Ivanom Ivanovićem 605. Gost: Milena Radulović
1:44:15
Veče Sa Ivanom Ivanovićem
Приказа 99 хиљ.
Emanet 162. Bölüm 2. Fragmanı LEGACY Episode 162 Promo 2
1:11
ŞOK OLACAKSINIZ
Приказа 61 хиљ.